Untitled design (25).png
MJS_WHITETRANS_LOGO_V01.png

Nå alla Sveriges apotek enklare och snabbare med Muntra e-recept.

Förskriv läkemedel på några sekunder.

Med Muntra e-recept kan förskrivare välja mellan att förskriva till alla eller ett specifikt apotek på några sekunder. Patienten uppvisar giltig legitimation på apoteket och får direkt ut sitt recept. Patienten kan även få läkemedlet hemlevererat om det önskas. 

erecept för tandläkare och veterinärer
erecept för djur och human

Mindre fel och lägre risk.

E-recept tjänstens smarta formulär minskar risken för fel och sparar tid för dig som förskrivare. Genom att automatiskt kolla mot Skatteverkets folkbokföringsdatabas sker förskrivning alltid till rätt patient. Formuläret lägger dina doseringstexter på minnet och skapar automatiskt journaltexten åt dig. Enkelt och effektivt!

Hur ser villkoren ut för
e-recept?

E-recept för human

E-recept är kostnadsfritt för all tandvårdspersonal. Övriga vårdgivare, kontakta oss för offert. 

Kontakta oss gärna vid fler frågor eller funderingar.

E-recept för djur

Inom e-recept för djur så samarbetar vi med Djurfarmacia Apoteket Trollet. Vänligen kontakta dem för att se om du har tillgång till lösningen.

Om du inte är kund hos Djurfarmacia Apoteket Trollet kan du också bli kund direkt hos Muntra.

Fyll i uppgifterna nedan för att komma igång med e-recept. 

När vi mottagit dina uppgifter skickas de vidare till Socialstyrelsen eller Jordbruksverket för att bekräfta förskrivningsrätten. Vi återkommer därefter med information och inloggningsuppgifter till tjänsten. Vanligtvis tar det uppemot en arbetsdag för att bekräfta att uppgifterna stämmer.

Tack! Meddelande skickat.

Uppgifter du lämnat i formuläret överförs till Muntra. Uppgifterna inhämtas för administration och kommunikation angående Muntras tjänster och kan också, men behöver inte, användas för marknadskommunikation och verksamhetsutveckling av Muntra. Uppgifterna behandlas konfidentiellt och lämnas endast ut till tredje part för ovanstående syften samt i de fall lagen kräver det. Under dataskyddsförordningen har du rätt att begära ett utdrag av dina uppgifter, rätta dem eller få dem raderade. Vill du komma i kontakt med Muntra angående dina personuppgifter kan du skicka ett meddelande till support@muntra.se. Du har också rätt att framföra eventuella klagomål till Datainspektionen.

 

Du kan läsa mer om hur dina uppgifter behandlas i vår dataskyddspolicy.