top of page
Till ablout_edited (29).jpg

EKONOMIHANTERING

Vi gör det enkelt att driva vårdföretag

Bokföring utan krångel. Allt samlat på ett ställe. Vi tror på smarta verktyg och integrationer som sparar tid. Med Muntra får du en snabb vy över fakturor och betalningar samt mängder med rapporter.

Din revisor kommer att tacka dig

Låt din redovisningsekonom få tillgång till ditt system. Muntra begränsar kontot så att inga patientuppgifter är tillgängliga. Bara ekonomi är synligt. Både du och din revisor sparar mängder med tid. Din ekonom loggar smidig in med mobilt BankID och får tillgång till allt som behövs för att få jobbet gjort.

Till ablout_edited (2).jpg
coin.png

Smartare rapportering och data

Hur många patienter har jag ännu inte behandlat och har kvar allmänt tandvårdsbidrag att använda? - Ja, det och mycket mer är information som görs tillgänglig i Muntra utöver sedvanliga dagsavslut och ekonomirapporter.

Till ablout_edited (9).jpg
data-management.png
Spånga Redigerade-29_edited.jpg

Fullproppat med smarta funktioner och integrationer

Swish-integration

Full integration med Swish. Med en knapptryckning får patienten upp alla korrekta betalningsuppgifter i sin telefon och behöver enbart signera med mobilt Bank-ID.

Nets Betalterminaler

Muntra har möjlighet att integrera med Nets betalterminaler via internet. Detta minimerar risker för manuella fel och gör att betalningen går snabbare.

Sälja faktura till tredjepart

Överlåt faktura och erbjuda delbetalning via Payzmart i Muntra. Du slipper kreditrisken och får bättre kassaflöde.

Exportera data

Skapa SIE-filer i Muntra och exportera. Dessa kan du sedan ladda upp i ditt affärssystem och samtliga verifikat från Muntra följer med.

Muntra Fakturaservice

Skicka din faktura via Muntra. Vi ser till att fakturan kommer fram och håller även koll på betalningen. Dessutom skickar vi automatiskt påminnelser.

Digitala kvitton och fakturor

När du skapar en faktura eller betalning via Muntra så finns det samlat och sparat på muntra.se där patienten kan logga in och se tidigare behandlingar.

Import av betalfiler

Importera betalningar från din internetbank till Muntra via "bg max filer". Detta gör att du minskar administration för skickade fakturor.

Redo att ta din klinik till nästa nivå?

bottom of page