• Pontus Green

Vart var Muntra på Swedental?


Letade du förgäves efter Muntras monter på Swedental? Är du besviken över att inte ha träffat oss på mässan? Vi valde att inte ställa ut på mässan. Istället bjuder vi dig gärna på en lunch, fika eller middag på vårt kontor.

Muntra erbjuder marknadens bästa priser för journalsystem. Vi kan tillhandahålla dessa priser för att tekniken bakom vårt journalsystem tillåter oss att vara effektiva. T.ex. har vi låga omkostnader för att det är en molnbaserad lösning. Men vi arbetar också på ett annat sätt med marknadsföring.

I många branscher är det praxis att annonsera i media och ställa ut på mässor. Men - världen förändras. Det som tidigare varit det bästa alternativet för marknadsföring är inte nödvändigtvis längre kostnadseffektivt.

En monter på Swedental kostar 100 000-tals kronor. Jämförelsevis kostar det en bråkdel att skapa digitalt innehåll. Som utvecklare av digitala produkter är det ett självklart val för Muntra att vår kommunikation primärt ska vara digital.

Pengarna som Muntra sparar återinvesteras istället på produktutveckling. Det skapar verklig nytta för våra kunder. Det möjliggör för oss att ännu snabbare kunna realisera kunders önskemål, lansera nya funktioner och tjänster/produkter samt förbättra användarvänligheten. Allt för att skapa en tjänst som ni alla älskar.

Hittills under år 2019 har Muntra lanserat ca 500 nya versioner av sitt journalsystem (se bild nedan).

Missförstå oss rätt. Vi vill mer än gärna träffa alla som är intresserade av Muntra. Vi bjuder därför in dig som är intresserad av Muntra på lunch, fika eller middag på vårt kontor i Stockholm. Det blir både billigare för Muntra och vi tror att du får en bättre och mer personlig upplevelse.

Vi hälsar dig välkommen till vårt kontor på Epicenter. Kontakta Pontus på Muntra via tel 072-857 76 00 eller pontus@muntra.se för att boka ett datum.