Komplett verktygslåda för den moderna kliniken

Muntra utvecklar kraftfulla och flexibla verktyg för moderna kliniker. Oberoende om du arbetar lite eller mycket, jobbar som tandspecialist eller tandhygienist, arrenderar eller är klinikägare, så kommer Muntra hjälpa dig att få mer tid åt patienterna. Journalsystemet Muntra används idag av en uppsjö olika vårdgivare.

Användarvänlighet och behandlaren i fokus

Journalsystemet Muntra är webbaserat vilket innebär att du kan logga in när som helst, vart som helst. Vi vill göra vården enklare både för behandlare och patient. Journalsystemet ger dig som behandlare full kontroll på hela vårdprocessen. Håll koll på dina patienter. Genomför och planera behandlingar. Betalning och bokföring. Med journalsystemet Muntra gör du allt det här sekundsnabbt. Samtidigt kan patienten enklare kommunicera med dig som vårdgivare och bli mer delaktig i sin vårdplan.

Alla uppdateringar och installationer sker automatiskt. Likaså sker back-up och säkerhetskopiering av patientdata i realtid. ​Varje gång du loggar in möts du av den senaste versionen. Vi håller dessutom koll på de senaste prisändringarna från Försäkringskassan, så att du kan fokusera på annat.

Ständig utveckling

Fullt skalbart

Muntra slutar aldrig att vidareutveckla produkten. Från och med att Muntra grundades har vi i nära samarbeta med våra användare utvecklat journalsystemet. Baserat på våra kunders feedback utvecklas och förbättras Muntra kontinuerligt.

Muntras prismodell är skapad för att du ska kunna växa och skala din verksamhet. Inga dyra uppstartskostnader eller licenser. Bara du, din verksamhet och ett ambitiöst webbaserat journalsystem.

GDPR - (EU) 2016/679 

Lag (1993:584) om medicintekniska produkter

Läkemedelsverkets föreskrift LVFS 2003:11

E-hälsomyndighetens arkitektur- och
säkerhetskrav

ISO 13485, ISO 14971 & IEC 62034 m.m.

Rigorös överensstämmelse med lagkrav

Muntra har åtagit sig att kontinuerligt arbeta med ständig förbättring vad gäller din och dina patienters säkerhet.

För mer information om hur Muntra arbetar med säkerhet, kontakta supporten.

Vad tycker andra om Muntra?

Intresserad av att veta vad andra tycker om Muntra? Här har vi samlat omdömen från våra användare.

Anslut din klinik idag.

Skapa ett gratiskonto.

Genom att klicka Skapa gratiskonto, accepterar du våra allmänna villkor och dataskyddspolicy

Kontakta oss på telefonnummer 08-40906890 eller e-post medlemssupport@prodentor.se.

Har du redan ett konto? Logga in.